Chiftele in aluat de bere

de T I M E A in Mancaruri cu carne, 8 Noi 2012 | 198706 vizualizari

COMENTARII (49)

MotanLaOale 1

08.11.2012, 21:35

bune bune

T I M E A 1

08.11.2012, 21:46

Motan da, da

mamaieelena 1

09.11.2012, 00:19

frumusele

Criss 1

09.11.2012, 06:12

Foarte faina reteta. Am sa le fac si eu cu siguranta.

_Alina_ 1

09.11.2012, 08:21

Frumoase, gustoase si practice!

T I M E A 1

09.11.2012, 09:23

Mamaieelena

T I M E A 1

09.11.2012, 09:24

Criss multumesc

T I M E A 1

09.11.2012, 09:24

Rhaspsody chiar sunt practice

Merisor 1

09.11.2012, 16:57

Eeee, vad ca le-ai facut si tu. Frumos ti-au iesit!

T I M E A 1

09.11.2012, 18:37

Multumesc Meri

RuxyRux 1

09.11.2012, 19:16

Frumos mai arata!

T I M E A 1

09.11.2012, 19:57

Ruxy multumesc

Sim0na 1

09.11.2012, 21:59

Mai fur o biluta si d-aici!!!

T I M E A 1

09.11.2012, 22:02

Simo...hai fa-le si tu maine ai timp si se fac repede

MIUTA 1

10.11.2012, 00:03

Ce faine sunt!Super idee

T I M E A 1

10.11.2012, 00:33

Miuta deja e febra cu astea toata lumea vrea sa le faca

Lau 1

13.11.2012, 22:54

faine

T I M E A 1

13.11.2012, 23:15

sufletista multumesc

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:17

Tuxedo 1

03.11.2013, 12:19

fenomenala reteta!

puy_2010 1

16.11.2013, 19:00

super tare si eu fac trebuie sa fie foarte bune

Ligia Bxl 1

16.11.2013, 19:36

buna idee

mihaelar63 1

17.11.2013, 03:49

... Si eu unde eram de nu le-am vazut pana acum ? Faine de tot cineva zicea ca ar trebui si de post . De ce nu ?

-Licurici- 1

23.06.2015, 12:14

super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor