Chiftelute de cartofi si cascaval

de Pushaa in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2014 | 26749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval
  • 1/2 legatura marar
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 50 gr unt topit
  • 5-6 linguri faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi si cascaval:

Se fierb cartofii in coaja, dupa ce au fiert, se curata si se sfarama(ai mei se cam racisera si i-am dat pe razatoare). Peste cartofi adaugam ouale, cascavalul ras, mararul tocat fin, faina, untul topit si racit, praful de copt si condimentele dupa gust .

Ungem mainile cu putin ulei si formam din aluatul rezultat mici sfere pe care le prajim in baie de ulei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Pushaa 1

04.01.2014, 17:39

big kiss

Adele 1

24.08.2014, 17:49

iri_iri 1

20.12.2014, 23:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!