"Chiftelute" de dovlecel la tava

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2009 | 4351 vizualizari

COMENTARII (7)

Oana 1

29.07.2009, 17:50

De cand vreau sa fac si eu chiftelute cu dovlecei si branza Super ideea cu tava!

Bunica 1

29.07.2009, 18:14

Ala, incearca sa inlocuiesti painea cu cartof.
Se leaga mai bine. O idee foarte buna pentru zilele calduroase. Excelent !

ala_oancea 1

29.07.2009, 21:28

Oana, e foarte faina combinatia. Sa incerci neaparat. Bunica, multumesc pentru sfat. Cum pun cartoful ? Crud sau fiert ?

Bunica 1

30.07.2009, 07:54

Cartoful il pui fiert.Eu si la chiftelutele de carne pun tot cartof fiert. Cand o sa am timp va spun cum am facut eu chiftelute prima data.

ala_oancea 1

30.07.2009, 09:32

Multumesc Bunica. Data viitoare o sa incerc asa Asteptam si povestioara

Oana 1

30.07.2009, 11:44

Eu pun legumele crude si la chiftelutele de carne si la cele de legume...o sa incerc si eu cu ele fierte, doar ca mi se pare ca ia mai mult timp prepararea

ala_oancea 1

30.07.2009, 14:33

Cred ca ar merge si cu legumele crude, poate lasat putin mai mult la cuptor ... Si eu pun legumele crude la chiftelele de carne, dar le dau pe razatoarea mica asa ca sunt rase fin.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tartă aperitiv cu zucchini