Chiftelute vegetariene cu branza in crusta de parmezan

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2015 | 6372 vizualizari

COMENTARII (17)

Adele 1

27.11.2015, 20:14

Ce apetisant arata De incercat

RuxyRux 1

27.11.2015, 20:17

Adele...chiar merita...imbratisari fata frumoasa! Si-ti multumesc de vizita si apreciere

mihaelar63 1

27.11.2015, 20:19

Ce frumos sunt rumenite Sa le toc nu merge -cu procesorul ?

Adele 1

27.11.2015, 20:20

Eu iti multumesc pentru retetele minunate ,te urmaresc cu drag si de fiecare data invat cate ceva

Zamfira 1

27.11.2015, 20:20

Bune chiftelutele vegetariene, merita incercate, iar crusta e fantastica!!!! Super!!!!

diaconta 1

27.11.2015, 20:22

Ce minunat arata m-ar tenta si pe mine

Aletta 1

27.11.2015, 20:26

Ce bune trebuie sa fie, si sanatos!!

Bunica 1

27.11.2015, 20:36

Ce bunătăți ne-ai adus la cină,Rux drag!

MotanLaOale 1

27.11.2015, 20:43

bune bune

Constelatialeu 1

27.11.2015, 20:44

Io vreau parmezanul, bucata mare...

Bya Ralu 1

27.11.2015, 21:37

ce bune sunt

Rocsi 1

27.11.2015, 21:58

Ce faine sunt!

miki_a 1

28.11.2015, 01:04

Ma repet si eu: bune, frumoase, apetisante si rumene exact cum imi plac!!!! Si reteta foarte interesanta dupa ingredientele folosite!

simona72 1

28.11.2015, 09:35

Imi plac foarte mult! Le prefer in locul celor cu carne.

Valclaudia 1

29.11.2015, 12:11

sunt excelente! Trimit copilasii la tine la masa ?

Gicuta 1

03.12.2015, 09:44

Delicioase!

RuxyRux 1

08.12.2015, 23:13

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din orez