Choux a la creme II

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 27 Sep 2010 | 10902 vizualizari

COMENTARII (34)

kristinayellow 1

01.10.2010, 10:18

alina86 1

01.10.2010, 15:15

eu am incercat de atatea ori pasta asta,in toate modurile si cu mai multe retete...sunt frumoase si umflate..perfecte pe din-afara..dar inauntru nu se usca..nu mai stiu ce sa fac..ma gandeam ca e cuptorul dar l-am schimbat si nu iasa nici asa...cu ce gresesc?poate e temperatura cumporului?cu cat timp inainte trebuie sa il incalzesc si la cate grade?il pun pe ventilat sau normal?si doar la examen in profesionala mi-a picat chiar pasta asta si mi-au iesit..acum in schimb trebuie sa arunc tot la gunoi de fiecare data incerc...ma inerveaza

Pasiune pentru bucatarie 1

01.10.2010, 15:47

alina nu stiu ce sa-ti spun ca gresesti,eu am cuptor normal fara ventilatie si alte chestii si il aprind inainte sa ma apuc sa fac pasta si il las la maxim,apoi dupa ce dau tava la cuptor mai lasa 5-7 min focul tare apoi micsorez temperatura.

Miha 1

01.10.2010, 15:49

Alina, cu siguranta este vorba de cuptor. La inceput le coci 10-15 minute la foc mare ( 240 grade la cuptor cu gaz) , in functie de cum rumeneste cuptorul, apoi le lasi inca vreo 10-15 minute la foc mic. Si nu se deschide usa cuptorului in timpul coptului.
Mi s-a intamplat si mie o data sa-mi iasa cu o pojghita ca necoapta la interior. O parte le-am curatat, dar dupa aceea m-am plictisit si le-am lasat asa. Dupa ce le-am umplut n-am mai stiut care si cum sunt. Si au fost foarte bune.

gaby_duceag 1

01.10.2010, 17:39

eu, ca si bitza, am cuptor normal, fara vreo facilitate)). si azi am facut cu ulei nu cu unt sau margarina si le-am lasat la foc moderat , nici nu le-am avut grija, pana ce s-au rumenit usor.au iesit perfecte. nu le-am scos din cuptor decat cand erau reci.

alina86 1

02.10.2010, 13:12

....problema e ca in italia nu se mai fac cuptoare la gas..dar mi se pare ciudat ca cu astea ventilate nu se poate reusi..ms oricum..

Adinacarla 1

06.10.2010, 16:22

wow ce frumuseti... si preferatele mele

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 11:40

frumoase si bune

deyutzky 1

19.12.2012, 21:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de ciocolata si frisca