Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat

de MotanLaOale in Pui, 24 Feb 2013 | 3310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele
  • 1 ceapa
  • 400g ciuperci (conserva)
  • 200g porumb murat
  • 3 linguri ulei
  • 200ml vin alb
  • oregan
  • cimbru
  • rosmarin
  • boia
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat:

Ciocanelele se curata bine , se spala, si se usuca de apa.

Se presara cu vegeta, piper, boia pe toate partile.

Intr-o tava se pun 3 linguri de ulei.

Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune in tava.

Ciupercile se scurg bine si se pun peste ceapa.

Porumbul murat se scurge si se pune in tava.

Se presara condimentele cimbru, rosmarin, oregano, boia, piper, sare.

Se pun si ciocanelele in tava si se picura putin ulei pe ele.

Se toarna vinul si apa daca mai este nevoie si se introduce in cuptor pentru 35-40 minute.

Din cand in cand se intorc ciocanelele si se ung cu sos.

Cand carnea este facuta si s-a rumenit frumos este gata.

Se poate servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Porumbul murat este foarte bun, este un bun inlocuitor al caperelor.

2

Reteta de porumb murat este postata la mine pe pagina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu branzeturi, la cuptor