Ciorba cu ciolan de porc

de Oana in Ciorbe, 30 Ian 2010 | 23910 vizualizari

COMENTARII (6)

Teo 1

31.01.2010, 18:12

Oana, las-o cu zeama de varza ,e mai recomandata la carnea de porc !

Sylvia 1

31.01.2010, 18:20

Vai ce pofta mi-ai facut mai este? ca m-as inscrie la o farfurie. Chiar nu stiam retete cu ciolan proaspat

Bunica 1

31.01.2010, 21:22

Foaaaaarte buna !

Oana 1

01.02.2010, 00:26

Da, Teo, asa o prefer si eu Sylvia, doar cu ciolan proaspat fac ciorbita asta, cu afumat prefer sa fac varza in vas roman

Sylvia 1

01.02.2010, 00:49

Excelent si ce zici tu si eu am vas roman cumparat din Romania si o multime de mancaruri fac in el, toate fripturile, e minunat

Oana 1

01.02.2010, 15:55

Asa e!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Năut chips

pe 25.03 la 20:08

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gulii cu perisoare afumate