Ciorba de fasole boabe cu ciolan in paine

de Sylvia in Ciorbe, 3 Feb 2010 | 11142 vizualizari

COMENTARII (21)

Miha 1

03.02.2010, 19:37

Primaaaa!

Sylvia 1

03.02.2010, 19:45

Hahaha atunci primesti portia cea mai mare la schimb cu ceva bunatati de la tine

madi_marin 1

03.02.2010, 19:49

si eu tot primaaaaa.....

Miha 1

03.02.2010, 19:55

Da de unde stiai tu ca-s asa de buna si o sa-ti cedez locul?

Sylvia 1

03.02.2010, 20:00

Ati ajus la timp orium ca este inca destula, dar imi dati la schimb desert si alte bunatati de la voi

Pasiune pentru bucatarie 1

03.02.2010, 21:07

vrau si eu o portie!

Teo 1

03.02.2010, 22:15

la prima vedere ,am crezut ca ,ciorba e in strachina!

Adinacarla 1

03.02.2010, 23:05

imi place ideea dar inca nu o pun in practica nu am masina de facut painedar imi ieu eu curand...arata asa bine incat la fel ca si Teo am crezut ca e castron de lut

gabrielP 1

04.02.2010, 00:14

Asa ceva am incercat doar la un restaurant in Cluj. Acum m-ai convins sa incerc si acasa. Arata grozav de bine si gustul trebuie sa fie pe masura. Multumim de reteta si tine-o tot asa.

Brindusa 1

04.02.2010, 00:25

Mai Sylvia, tie ti-e dor de Romania

Sylvia 1

04.02.2010, 10:06

AdinaClara si Teo am si castronele de lut, strachini din acelea cumparate din Romania, sunt super de efect la ciorbele romanesti si mari

Sylvia 1

04.02.2010, 10:08

Gabriel pe la poze cu restaurante am tot vazut si eu, abia astept sa mananc o portie si la Cluj

Sylvia 1

04.02.2010, 10:08

Bitza pentru tine ultima portie ca am stat pe ea pana am terminat-o

Sylvia 1

04.02.2010, 10:09

Brandusa ai dreptate ca mi-e dor de mancarurile romanesti mi-am facut si covrigi acasa pun azi reteta ca aici au toate bunatatile dar lipsesc covrigii

rivka 1

04.02.2010, 10:23

arata supeeeeeeeeeeeeeeeer!
nu inteleg...prima data papi ciorba si apoi painea? nu se topeste sa-ti curga totul pe masa?

covrigi de aia pe ata cu susan si mac de referi sylvia? am undeva reteta trebuie sa o caut mai demult i-am facut si eu o data...

Sylvia 1

04.02.2010, 12:23

Da Rivka din aia am facut o sa postez reteta mea sa vezi daac ai alta sa o comunici rapid la testare Nu curge pe masa daca e crocanta painea, pai se rupe din coaja de sus pe masura ce mananci noi am mancat si painea cu ciorba, nu toata....ca e mare

Oana 1

04.02.2010, 15:25

Ce minunatie ti-a iesit Arata foarte, foarte bine si imi place prezentarea finala @ Rivka, asa e, rupi din painica pe masura ce mananci din ciorba. Eu am asezat castronul de paine intr-un castron de sticla, sa nu avem surprize . Eu am mancat doua portii in painica

Sylvia 1

04.02.2010, 16:30

Oana multumesc mult pt idee

ala_oancea 1

05.02.2010, 17:07

De mult poftesc si eu la o ciorbita de fasole Arata super asa in paine

Sylvia 1

06.02.2010, 12:31

Sa incerci ca nu f complicat si merita ca e bestiala .

Cris2711 1

17.10.2012, 13:28

o prepar si eu acum

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana