salut, nu stiu daca te ajuta idee mea sa ai mai mult miez. eu fac panica normala, intr-un vas de forma si inaltimea dorita , si cand se raceste cu curaj scot miezul , iar apoi pun marginea obtinuta in cuptor la uscat.daca lasi mai mult miez, poate la uscat nu se va usca asa rau si vei obtine ce vrei.
Bosco, uite ca nu ma gandisem....puteam sa fac painica direct in ibric Multumesc mult pentru idee! Pe moment asa m-am gandit...oricum, a fost delicioasa rau de tot
tare de tot! dar mereu m-am oprit la capitolul paine cand a fost s-o fac si eu...adica ce faci cu toata painea aia? daca n-o termini? mi se pare atat de multa! e?
poti face painici mai mici, cam cat o chifla , dar mai inalte,o usuci foarte bine si supa tot adaugi in ea.asa ai si putinapaine si supa multa. oricum la cat e de delicioasa compozitia, uiti de dieta uiti de tot si mananci si toata supa si toata painea
Klau, pai mananci rapid doua portii Eu pusesem "castronul de paine" intr-un castronel normal si se inmuiase coaja crocanta, parca erau crutoane, o nebunie si cum treceam prin bucatarie, mai mancam putin si uite-asa s-a terminat painica
Oana tocmai am executat ieri ciorba de fasole in paine, 100 de pentru ideea cu painea coapta pe vas ca a fost bestiala, mult mai practica si mai aspectuasa ca si painea intreaga decupata . Nu am mai facut capacelul ala aspectuos ca si tine ca nu mi-a ajusn aluatul ca am facut 2 farfurii de paine data viitoare apare si capacul, o sa postez si eu reteta sa vezi cum mi-a iesit Multumesc inca o data
Mmm, bravo Sylvia, ce ma bucur Ma gandeam daca nu ar fi bine sa coc painea chiar in ibric. Si o sa creasca in forma aia, apoi sa-i scot miezul....Mie mi-a placut cum a iesit atunci pe ibric, doar o coaja crocanta, excelenta a fost