Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Spalam, curatam si taiem marunt legumele.
Intr-o oala punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa si o lasam pana se inmoaie.
Adaugam apoi morcovul, ardeiul si cartofii.
Acoperim cu un capac si amestecam din cand in cand.
Dupa ce legumele sau calit, adaugam aripile de pui spalate si curatate in prealabil.
Lasam aripile sa se patrunda vreo 5 minute.
Adaugam apa si lasam sa fiarba la foc mic, pana cand legumele au fost aproape fierte.
Apoi adaugam bulionul, sare dupa gust, mai lasam 5 minute, oprim focul si adaugam leusteanul si patrunjelul tocate fin.
Servim cu smantana si ardei iuti.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult