Ciorba de miel reteta la ceaun

de Sylvia in Ciorbe, 9 Mai 2011 | 18876 vizualizari

COMENTARII (73)

Ligia Bxl 1

09.05.2011, 11:40

bun

Cris2711 1

09.05.2011, 11:40

Mama Sylvia ce ne faci trimite cu DHL de la Frankreich ,ca altfel lesinam

gaby_duceag 1

09.05.2011, 11:41

eu stiu cum e

Sylvia 1

09.05.2011, 11:43

Multumesc mult de laudete fetelor va trimit la toate sau ne vedem candva in Romania si facem un ceaun mare de ciorba de miel

Sylvia 1

09.05.2011, 11:43

Cris mai bine te pornesti tu la o portie

Sylvia 1

09.05.2011, 11:45

Gaby ciorba ta de miel facuta la stana cu jantuit este una din amintirile care le voi pastra mereu in suflet alaturi de amintirile de suflet

Cris2711 1

09.05.2011, 11:45

Sylvia daca tu crezi in mine,o fac,eu le pap mai bine e o idee pe cinste

marcela1979 1

09.05.2011, 11:47

buna ciorbita

MotanLaOale 1

09.05.2011, 11:53

buna buna

Sylvia 1

09.05.2011, 11:53

Gaby sa nu zici ca mi-ai dedicat melodia sa imi alini dorul de ciorba ta si ma imi indulcesti amintirile pai ma faci sa ma gandesc la fostele iubiri dear

Sylvia 1

09.05.2011, 11:54

Cris pai esti partenera ideala atunci ca aue am provizii si gatesc dar nu prea mananc si nu am musterii la masa

Dya Daniela Andrei 1

09.05.2011, 11:55

ce bine arata!

Sylvia 1

09.05.2011, 11:55

Carla si Motan la oale va multumesc de vizita

Sylvia 1

09.05.2011, 11:57

Dya

Cris2711 1

09.05.2011, 11:59

Gaby

MIUTA 1

09.05.2011, 12:03

Cred ca a fost delicioasa,super cimbru de camp imi place de mai multe ori,felicitari esti o super gospodina

aziz 1

09.05.2011, 12:06

mmmmm da

Sylvia 1

09.05.2011, 12:11

Multumesc Miuta pai cum am somat in ultima vreme m-am straduit macar cu ce fac sa iasa bine. Eu ma la ghiveci toate plantele aromate o intreaga pleiada de la : oregano proaspat, cimbru, ciboulette/cozi de arpagic, marar, menta, tarhon, macris , patrunjel

lilik 1

09.05.2011, 12:12

arata tare bine si sigur e delicioasa din pacate eu nu am mancat niciodata pt ca am descoperit ca imi place carnea de miel doar de vreo 3-4 luni de incercat

gaby_duceag 1

09.05.2011, 12:15

cris, ne pupam pe unde apucam, da?

Sylvia 1

09.05.2011, 12:15

Vai lilik greseala clasica nu zice niciodata ca nu iti place ceva inainte sa gusti eu cred ca te-as convinge definitiv cu ciorbitza asta deja mi-e foame numai cat vb cu voi

Sylvia 1

09.05.2011, 12:16

Vai Gaby de ce lansezi asa invitatii si nu le faci la modul general sa vezi si tu ce oferte primesti esti moooooortalaaaaaaaa

Rocsi 1

09.05.2011, 12:18

ce bine arata

gaby_duceag 1

09.05.2011, 12:18

ia sa trag io poza de profil asa cum iti place tie
ps. o pusesem ieri da' stii ca io-s nestatornica)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare