Ciorba de pastai uscate cu mamaliga si ceapa rosie

de Sylvia in Ciorbe, 29 Noi 2010 | 10152 vizualizari

COMENTARII (44)

Ligia Bxl 1

29.11.2010, 18:42

primaaa la o asa bunatateee

Sylvia 1

29.11.2010, 18:42

NU intamplator am ales aceasta reteta pentru reteta mea cu numarul 300 este o mancare care imi etse tare draga si pe care mi-am promis din vara ca o voi face in prima zi de ninsoare am asteptat si ninsoarea si aroma acestei ciorbe.
Va multumesc tuturor care v-ati rupt din timpul vostru sa imi treceti pragul bucatariei si sa imi vizitati retetele

Sylvia 1

29.11.2010, 18:43

Ligia a fost si este foarte buna ca am facut o oala mare cred ca mananc cateva zile din ea

marcela1979 1

29.11.2010, 18:49

foarte buna vreau si eu o portie

Sylvia 1

29.11.2010, 18:54

te servesc cu drag

tanyapatap 1

29.11.2010, 18:55

Rocsi 1

29.11.2010, 18:59

uite ca ai venit si cu ciorbita ce ne-ai promis-o...la mai multe retete shic asa cum doar tu ne pregatesti mereu

Bucataras Medi 1

29.11.2010, 19:06

Am vrut sa postez o reteta dar cand am vazut-o pe a ta m-am oprit..........atat de mult m-au fermecat cuvintele tale de inceput incat mi-au dat lacrimile............esti eleganta in tot ceea ce scrii, in tot ceea ce prepari , in felul de a aseza o masa.......ai ales atat de bine aceasta reteta pentru reteta cu numarul 300.....ma inclin in fata ta cu multa admiratie si respect draga Sylvia............felicitari pentru tot! te pup si te imbratisez cu mult drag!......................

giuliana 1

29.11.2010, 19:13

vreau si eu o portie

Sylvia 1

29.11.2010, 19:18

Medi draga mea ce mult ma emotionezi tu mereu Nu fac nimic deosebit dar am invatat de la viata ca cel mai important e sa pui o farama de suflet in tot ce faci si atunci fiecare lucru care iti trece pin mana prinde suflet. Cred cu tarie in asta si sper sa reusesc sa transmit asta si celorlalti, inclusiv prin bucatele pe care le pregatesc.
Ma bucur tare mult sa te cunosc si ca imi esti alaturi si ma bucur ca ti-a placut ciorbita mea romaneasca

Sylvia 1

29.11.2010, 19:19

Rocsi tot ciorbita din asta mananc inca vreo cateva zile din pacate se va duce si zapada pana la Sfantul Nicolae.

Sylvia 1

29.11.2010, 19:19

Giuliana si Tanya

diaconta 1

29.11.2010, 19:21

felicitarile mele Sylvia pentru harnicia ta (300 de retete e wowwwww multa munca) si pentru reteta postata,asezonata cu amintiri dragi si cuvinte frumoasemai ales ca-i vorba de-o mancare din Ardeal,pentru ca ardelenii pun mult suflet atunci cand gatesc

Ina 1

29.11.2010, 19:24

Dragutza de ea, ce frumos prezinta torul...
Felicitari pentru reteta! La cat mai multe pe acest site si nu numai

Sylvia 1

29.11.2010, 19:25

Dia multumesc mult esti tare draguta

Sylvia 1

29.11.2010, 19:26

Ina multumesc mult chiar ma gandeam cate reteta o sa adun pana la pensie

gaby_duceag 1

29.11.2010, 19:28

Silvia, sincer..nu prea am cuvinte....
Atat de frumos scrii, prezinti, transmiti.
Felicitari pentru cele 300 de retete.
hai macar c-o melodie sa-ncerc sa te "rasplatesc" ca impartasesti cu noi tot ceea ce faci tu cu suflet si daruire.
http://www.youtube.com/watch?v=3Cc0lzxZ6jo

Sylvia 1

29.11.2010, 19:39

Gaby am ascultat melodia superba, chiar nu o stiam desi imi place mult Michael Bolton. Multumesc mult de urari si de cuvintele frumoase, ma trezesc adesea zambind fericita la gandul ca am atatia prieteni dragi cu care ma intersectez mereu si imi sunt alaturi si imi spun cuvinte frumoase si ii am pe baietii mei( mare si mic ) care ma iubesc atat de mult cred ca asta e cea mai mare bogatie care ii poate fi data unui om

RuxyRux 1

29.11.2010, 19:45

Minunat Sylvia...minunat...si la mine aceasta ciorbita se leaga de amintirile de la bunicii mult iubiti din Ardeal

Rocsi 1

29.11.2010, 19:51

las sylvia nu fi trista...ca poate o sa mai ai parte de zapada

La Ancuta 1

29.11.2010, 19:57

Felicitari pentru reteta cu numarul 300 si la cat mai multe retete delicioase. Mi-ai trezit amintiri foarte frumose cu aceasta ciorbita.

Dana_Retetegg 1

29.11.2010, 20:12

Si mie imi place mult

Miha 1

29.11.2010, 22:27

Felicitari Silvia draga pentru reteta 300. La cat mai multe!

corina241 1

29.11.2010, 22:37

felicitari!!!cum sa nu te numesti bucataras senzational

MotanLaOale 1

29.11.2010, 22:46

felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta Oua pe rosii, reteta simpla si gustoasa

de Miha 9

pe 03.06 la 13:01

Reteta Muschiulet de porc cu merisoare, perfecta pentru o cina rafinata

de Miha 9

pe 03.06 la 12:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de vita