Ciorba de perisoare cu taitei de casa

de madi_marin in Ciorbe, 17 Ian 2010 | 10797 vizualizari

COMENTARII (17)

Bucataras 1

17.01.2010, 21:20

foaarte bine arata. Si eu sint fan ciorbe acrite cu zeama de varza

Teo 1

17.01.2010, 22:27

MADI ,bine ca ai pus astazi de-o ciorba de perisoare, ca tare -mi place!

madi_marin 1

18.01.2010, 09:02

si noi suntem lesinati dupa ciorba asta.mancam des ...si cu ceapa

Nicolae 1

18.01.2010, 15:04

se face ciorba de perisoare fara cartof si fara aluaturi numai cu zarzavaturi taeate cuburi si bilute facute din carne tocata fin si se acreste cu bors de putina...o fi alta reteta nu am auzit...sa nu uitati verdeata la urma....

madi_marin 1

18.01.2010, 17:21

pai daca am face retetele ,,ca la carte,, .....unde ar mai fi diversitatea, unicitatea, originalitatea? pana la urma....amprenta fiecarei gospodine,nu?

amalia 1

19.01.2010, 16:00

Bineinteles,Madi,ai dreptate! Arata bestial ciorba ta,am s-o incerc chiar maine...

madi_marin 1

19.01.2010, 17:52

sa imi spui cum ti-a iesit ciorbita,Amalia.

liana_geicu 1

19.01.2010, 21:28

Si mie imi place tare mult ciorba asta, mai ales ca ai facut-o cu taitei facuti in casa!

mihaelar63 1

19.01.2010, 21:49

felicitari pt reteta si pt . faptul ca ai avut rabdare sa faci taitei de casa .
de unde o stii , e specifica unei zone , sau ai ,, ghicit-o "" tu ?

madi_marin 1

20.01.2010, 09:06

si mie imi plac taiteii de casa si nu necesita nici mult timp nici cine stie ce ....rabdare. eu fac retetele in functie de cum am chef pe moment....poata ca altadata as fi facut-o cu orez in loc de taitei sau ,,ca la carte,,...

mihaelar63 1

20.01.2010, 09:40


ador chestia asta cu gatitul in functie de moment si chef , sunt o adepta a acestui stil ,

madi_marin 1

20.01.2010, 09:53

cory 1

31.01.2010, 12:28

nana 1

20.02.2010, 20:36

si eu sunt adepta "gatitul in functie de moment si chef"... pana la urma amprenta fiecarei gospodine in bucataria proprie da` "gust" mancarii ... mie imi palce Madi.... si taiteii de casa

madi_marin 1

20.02.2010, 21:01

nana, ma bucur ca iti place....sa incerci sa o pregatesti, taiteii de casa mie imi plac foarte mult....

nadina73 1

20.08.2010, 00:24

5 furcu si chiar am sa o fac zilele asteasuper

madi_marin 1

20.08.2010, 08:48

nadina...multumesc pentru furculite....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare