Ciorba de porc cu cartofi acrita cu zeama de varza

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 26 Feb 2016 | 4617 vizualizari

COMENTARII (26)

diaconta 1

26.02.2016, 14:16

Foarte buna ciorbita ta

-Licurici- 1

26.02.2016, 14:20

O bunatate!

Andra_Constantinescu 1

26.02.2016, 14:34

Multumesc, fete dragi!

MotanLaOale 1

26.02.2016, 15:02

buna buna

Andra_Constantinescu 1

26.02.2016, 15:08

Multumesc, Motan!

Tabita _ 1

26.02.2016, 15:54

simona72 1

26.02.2016, 16:09

Yamiii! Buna!

Constelatialeu 1

26.02.2016, 16:27

Delicioasa !

Merisor 1

26.02.2016, 16:30

Cu zeama de varza, tare buna!

mena29 1

26.02.2016, 16:32

Excelenta!

cristinutanicolita 1

26.02.2016, 16:37

Foarte buna!

Bya Ralu 1

26.02.2016, 16:46

ce ciorbita buna

mirela0911 1

26.02.2016, 17:45

Cat de buna e!

CameliaR 1

26.02.2016, 18:43

Buna!

Panacris 1

26.02.2016, 19:07

RuxyRux 1

26.02.2016, 20:17

Buna tare-i ciorbita ta scumpo!

Rocsi 1

26.02.2016, 20:25

Cu siguranta a iesit o bunatate!

Andra_Constantinescu 1

26.02.2016, 21:19

Multumesc frumos, dragilor!

marcela1979 1

27.02.2016, 14:43

dalexandru 1

28.02.2016, 08:34

Sunt foarte recunoscator pentru reteta, dar sunt citeva lucruri mai dificil de inteles-ca de exemplu : "Se pun oasele de porc transate"-cum transati oasele de porc?
Tija de "apio""-ce-i asta?
Apoi : "o mana de ardei tocat de la congelator"...Ardei verde, rosu, iute? Ce inseamna "o mina"; poate dumneavoastra aveti mina mai mica, sau mai mare decit a mea (!?)...
Oricum, multumesc pentru reteta-apreciez contributia dvs. de "bucataras senzational" !...

dalexandru 1

28.02.2016, 08:36

Ca o contributie personala, poate ca un pic de tarhon, nu ar strica !

Gherca Daniela 1

28.02.2016, 11:33

elucubratiiculinare 1

28.02.2016, 18:12

cea mai buna

Andra_Constantinescu 1

28.02.2016, 22:55

dalexandru:
1) oasele se transeaza/portioneaza cu ajutorul unui fierastrau;
2) ÁPIO s.m. Denumire comercială pentru varietatea de țelină de la care se consumă tulpina groasă, nu rădăcina (Apium graveolens, varietate dulce), din sp. apio;
3) am scris o mana de ardei pt ca doar nu ma apucam sa il cantaresc. Nu am avut proaspat, de aceea am folosit tocat, de la congelator. Il puteti inlocui cu un ardei gras (ce culoare doriti) sau Kapia, normal ca nu ardei iute (altfel muream demult);
4) "Bucataras senzational" este rangul care mi se cuvine datorita numarului de retete postate pe site, nu neaparat a experientei din bucatarie;
5) Daca doriti sa adaugati tarhon, adaugati...fiecare cu gustul lui.

Geanina87 1

02.03.2016, 12:37

tare buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi noi cu fleica afumata