Ciorba de pui

de slowfoodcuisine in Ciorbe, 26 Feb 2011 | 4048 vizualizari

COMENTARII (14)

DIANA B 1

26.02.2011, 13:48

bun , bun , bun , dar scoatem zeama de lamaie

Lau 1

26.02.2011, 13:54

bun

Cris2711 1

26.02.2011, 13:56

IMI PLACE

Anamaria7 1

26.02.2011, 14:16

una dintre cele mai gustoase ciorbe!

elena1988 1

26.02.2011, 14:23

LUK 1

26.02.2011, 14:41

si mie imi place..eu o fac de obicei cu smantana

aziz 1

26.02.2011, 14:54

Rocsi 1

26.02.2011, 15:15

RuxyRux 1

26.02.2011, 16:26

Foarte buna!

slowfoodcuisine 1

26.02.2011, 21:12

Luk, stiu ca-i foarte buna si cu smantana. Insa eu nu gust smantana sub nici o forma. Am stoluri multe in ceea ce priveste mancarea.

slowfoodcuisine 1

26.02.2011, 21:13

Onesta, de ce nu zeama de lamaie? E o modalitate de a acri putin ciorba. Mie imi place tare.

slowfoodcuisine 1

26.02.2011, 21:13

multumesc tuturor

cismaru_nicoleta 1

26.02.2011, 21:22

Foarte buna as papa acum o farfu fierbinte...

mamaieelena 1

01.03.2011, 14:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bors de peste