Ciorba de pui cu oua de prepelita

de Panacris in Supe/Ciorbe, 22 Sep 2012 | 6471 vizualizari

COMENTARII (25)

kukibella 1

22.09.2012, 19:23

deyutzky 1

22.09.2012, 19:26

yummyy

Bunica 1

22.09.2012, 19:30

Foarte buna!

portiadelumina 1

22.09.2012, 19:32

Eu vreau să ştiu cu ce este acrită (dacă este) că pentru anumite feluri folosesc mămăliga
Şi oricum, o porţie aş mânca şi goală la ora asta

Panacris 1

22.09.2012, 19:45

Padre, eu nu acresc ciorbele, gena mea maghiara nu prea accepta acreala, eventual zeama de varza acra Ciorbele noastre sunt dulci Cine doreste, pune otet sau lamaie, dupa gust

Zamfira 1

22.09.2012, 19:48

hmmmm...oua de prepelita....sanatate curata

MotanLaOale 1

22.09.2012, 19:50

Interesant

Bucataras Medi 1

22.09.2012, 20:09

d'asta parca am mancat si la pranz......hai ca mananc o portie si la cina.

Panacris 1

22.09.2012, 20:13

Medi, acu si cu descriere Am luat modelul de la Gaby, intai amageste cu poza, dupa un timp adauga si reteta

Rocsi 1

22.09.2012, 20:16

Bucataras Medi 1

22.09.2012, 20:19

stai sa-ti spun cum fac eu Crisule............astazi pun poza si peste vreo luna fac descrierea

Panacris 1

22.09.2012, 20:21

Medi

Lau 1

22.09.2012, 20:54

RuxyRux 1

22.09.2012, 20:55

AI gatit nu te-ai jucat! Arata super bunaaaa!

Cris2711 1

22.09.2012, 20:57

)ce totale sunteti

Panacris 1

22.09.2012, 21:02

Sufletista

Panacris 1

22.09.2012, 21:03

Ruxy, pai dupa o saptamana incarcata de stiinta, a trebuit sa ma descarc culinar

Panacris 1

22.09.2012, 21:04

Cris, mi-ai fost alaturi de dimineata, asa ca meriti din plin

Cris2711 1

22.09.2012, 21:08

)

alinutzika 1

22.09.2012, 22:22

si eu vreau!

mamaieelena 1

23.09.2012, 00:54

buna buna

adry88 1

23.09.2012, 15:31

Panacris 1

23.09.2012, 18:49

Multumesc ptr aprecieri!

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:41

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 19:51

yammy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui