Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de RODIMUR in Mancaruri de legume, 4 Noi 2017 | 4387 vizualizari
Rocsi 1
Ne place si noua ciulamaua, dar fac destul de rar!
RODIMUR 1
Mulțumesc frumos, Daniela!
Rocsi, nouă ne place foarte mult și de aceea mai fac, din când în când, mai ales când prețul la champignons este convenabil.
laura_n 1
O mancare tare buna. Noi am facut de cateva ori cu galbiori, am profitat de sezonul lor
Laura, n-am făcut niciodată gălbiori. Pe vremuri am făcut de câteva ori ghebe, sau hribi, dar de cele mai multe ori fac champignons, pentru că sunt siguri și curați. Mulțumesc frumos!
TRIMITE COMENTARIU
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 20:15
pe 02.05 la 20:10
pe 02.05 la 14:02
de Bucataras 6
pe 02.05 la 11:25
pe 02.05 la 10:57
de oanapl 7
10 comentarii
8 comentarii
de Catalina L 8
6 comentarii
de gaby_duceag 8
5 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
Caty
Micutza Luana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MonaMimi 1
kukibella 1
Alexa90 1
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!