Ciulama din ghebe

de andreea_angelo in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2012 | 5757 vizualizari

COMENTARII (16)

Dana_Retetegg 1

23.11.2012, 17:07

Bunaaa!! Eu abia am gustat ghebele anul asta, n-as refuza o portie

MotanLaOale 1

23.11.2012, 17:15

laura_n 1

23.11.2012, 17:21

buna tare

cristeena20 1

23.11.2012, 17:30

mmmmm..tre sa fie ff buna. Ador orice ciuperci.mai ales cele de acasa de padure si de pe camp

andreea_angelo 1

23.11.2012, 17:42

va multumesc,chiar a iesit super buna ciulamaua v-o recomand,va pup

Geanina87 1

23.11.2012, 18:01

bun bun

ANNA_46 1

23.11.2012, 18:29

Buna rau

Bunica 1

23.11.2012, 18:58

Asta da!Ma ofer sa fac mamaliguta pentru toti bucatarasii care doresc

andreea_angelo 1

23.11.2012, 19:44

da,e buna cu mamaliguta

Toamna07 1

23.11.2012, 20:03

Cata aroma!

Rocsi 1

23.11.2012, 20:03

Iau putina si eu...

andreea_angelo 1

23.11.2012, 20:37

va spun drept,eu nici macar nu am mancat asa o portie calumea,a mancat sotu...socrii....

Lau 1

23.11.2012, 20:54

bunn

lilik 1

23.11.2012, 22:22

iooooi...pun acum de mamaliga

andreea_angelo 1

24.11.2012, 08:08

DanLupoiu 1

16.11.2017, 14:44

Nu puneti oua! Acopera aroma ciupercilor. Mi-am batut joc de un kil de ghebe cu reteta voastra :\

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci