Ciuperci cu maioneza

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2010 | 73916 vizualizari

COMENTARII (21)

Miha 1

04.04.2010, 12:13

Eu n-am facut acum de Paste, dar imi plaaaac... Am zis eu bine, tre sa ma inviti la masa.

gaby_duceag 1

04.04.2010, 12:20

bai,tu stai aproape,pune fudul in masina si hai.dar maine de acu' ca facem si gratar

Dana Cristea - pusikmea 1

04.04.2010, 12:56

si eu fac de obicei salata asta, ultima oara am pus si porumb si a iesit f buna....gaby vezi k si eu m-am invitat, ce eu stau prea departe, cat e de la buzau la suceava, k doar e aici peste strada

Sylvia 1

04.04.2010, 13:10

5 Furculite de la mine si inca una cu care gust si eu putin nici eu nu am facut anul asta dar imi place tare reteta. Felicitari pentru prezentare

gaby_duceag 1

04.04.2010, 13:12

pusik,da,e colea peste deal)).Silvia, sincer,ma onoreaza aprecierea ta.tu esti maestra

Rocsi 1

04.04.2010, 13:42

buneeeeeeeeee

nadina73 1

04.04.2010, 13:53

felicitari gabi sant super bune,numai ca eu de obicei le fac cu ciuperci proaspete ,oricum sant foarte bune

madi_marin 1

04.04.2010, 20:22

si noi am facut tot cu ciuperci crude si e foarte buna salata....

ela 1

05.04.2010, 00:45

cat imi placcceeeetot ce este cu ciuperci,este pe placul meu

Oana 1

05.04.2010, 16:33

Ce bine arata!! sunt si preferatele mele

Sylvia 1

05.04.2010, 18:56

Gaby chiar arata f bine iar eu sunt departe de a fi maestra Cu ciupercile de la cutie sau crude e destul de relativa faza...eu cand eram in Romania preferam crude mereu ca am dat niste rateuri cu ciuperci de la cutie ( cu nisip in ele sau fade..) dar aici am gasit o multime de ciuperci de la cutie aromate, tinute in tot felul de arome si sosuri incat mi-am schimbat parerea .

gaby_duceag 1

05.04.2010, 21:23

Silvia, locuind la munte,vara strangem ciuperci:hribi,ghebe,vinetele,galbiori, si am mereu fierti ,la congelator ,dar acum am ramas fara

ana 1

06.04.2010, 07:54

Nicieu nu vroiam sa fac anul asta ,dar m-a corupt Gabitzu .

ionix 1

07.04.2010, 22:52

cred ca exact la fel am facut si eu de Craciun... nu mai tin minte, am imbatranit

Ciubotaru 1

23.09.2013, 16:43

gaby_duceag 1

23.09.2013, 17:05

Bya Ralu 1

23.09.2013, 22:30

ce super sunt

danakarin 1

23.09.2013, 23:40

E cam tarziu pentru usturoi si majo...dar tare mi-as dori o portie...

RuxyRux 1

24.09.2013, 18:08

O, ce nebunie...le ador

Valclaudia 1

01.12.2013, 22:46

ce bune-s, Doamne Dumnezeule!

MOKUSKA 1

17.05.2014, 20:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu ciuperci