Clatite cu ciocolata si cappuccino

de CameliaR in Dulciuri, 12 Feb 2016 | 3618 vizualizari

 



''Clatite rumenite, cu dragoste pregatite''!
 
 
 

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 300-350 ml lapte
  • 2 oua
  • 100 gr ciocolata topita
  • 1 plic cappuccino
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
  • 40 gr unt topit
  • Pentru ornat:
  • frisca
  • chipsuri de ciocolata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu ciocolata si cappuccino:

Mod de preparare: 

Topim untul. Intr-un bol amestecam ingredientele uscate ( faina, zaharul vanilat, plicul de cappuccino si praful de sare). Mixam cele 2 oua cu laptele, esenta de vanilie si untul topit. Turnam amestecul lichid peste amestecul cu ingrediente uscate. Mixam bine iar apoi adaugam ciocolata topita. Eu am folosit topping de ciocolata. Incorporam bine ciocolata. Ungem tigaia de clatite cu un servetel imbiat in ulei. Asa trebuie sa procedam dupa fiecare clatita. Cu un polonic turnam usor compozitia in centrul tigaii. Lasam aproximativ 1 minut clatita la foc mediu, iar apoi o intoarcem pe partea cealalta.

Decor:

Intr-un bol punem o cescuta de frisca lichida. Mixam pana se ingroasa. Ornam clatitele cu frisca si chipsuri de ciocolata. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu ciocolata si cappuccino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

CameliaR 1

15.02.2016, 11:01

mihaelar63 1

16.02.2016, 23:11

Ce prezentare deosebita

CameliaR 1

16.02.2016, 23:41

Multumesc!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mini-chec insiropat cu portocale si sofran