Clatite pufoase cu branza

de Miha in Dulciuri, 7 Oct 2010 | 10020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 150 g zahar
  • ~300 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta de vanilie si rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite pufoase cu branza:

Branza de vaci se mixeaza cu zahar pana se obtine o crema fina. Se adauga ouale unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Turnam laptele si esentele, omogenizam, apoi incorporam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Vom obtine un aluat de consistenta unei smantani mai groase.


Intr-o tigaie unsa cu putin ulei punem cu o lingura din compozitie. Se coc la foc mediu pe ambele parti, intorcandu-le cu o spatula cu o miscare ferma.


Se servesc calde, pudrate cu zahar.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite pufoase cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

babi5 1

05.11.2013, 12:56

reisnaor_2006 1

08.04.2014, 10:50

delicioase

ralu_ca 1

09.04.2014, 09:03

gustoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Pasca traditionala cu branza si smantana