Coaja rasa de lamaie, limeta si portocala cu zahar

de -Licurici- in Conserve, 7 Noi 2016 | 3534 vizualizari

COMENTARII (13)

CameliaR 1

07.11.2016, 21:20

cristinutanicolita 1

07.11.2016, 21:21

Adauga comentariu...

Andra_Constantinescu 1

07.11.2016, 21:40

Buna pentru prajiturele!

Gherca Daniela 1

07.11.2016, 21:44

super!

Bunica 1

07.11.2016, 21:50

Strânge furnicuțo!

Rocsi 1

07.11.2016, 22:02

Si eu mai fac asa cand desfac portocale sau cu lamaie. Super!

Rahela Velicu 1

07.11.2016, 22:47

MotanLaOale 1

07.11.2016, 22:48

RuxyRux 1

08.11.2016, 00:28

Iti sugerez sa faci asta numai cu lamai si portocale Bio, sunt singura varianta netratata cu substante chimice. Daca citesti pe lazile in care sunt aduse, scrie clar : coaja nu este destinata consumului alimentar. Sunt niste chimicale ingrozitoare care nu se duc la spalat din pacate! Asa ca ai grija draga mea, dauneaza grav sanatatii. Pe vremuri erau mai responsabili si nu utilizau asemenea nenorociri, acum nu stiu ce i-a apucat! Ideea e grozava, asa faceam si eu o puneam la borcan pentru cozonac, acum fac rar asta numai cand gasesc Bio....

-Licurici- 1

08.11.2016, 06:50

Lamaile le iau bio, dar lime nu gasesc si nici portocale mereu. Nu am stiut ca asa scrie pe cutii. Multumesc pentru sfat!

iry-gabriela 1

08.11.2016, 08:39

bravo

RuxyRux 1

08.11.2016, 08:52

Da scumpo, din pacate asa scrie, eu cumpar cu lazile si stiu, foarte trist

Panacris 1

11.11.2016, 08:54

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert cu crema de capsuni