Cod cu ceapa la cuptor

de xana in Peste, 15 Aug 2013 | 4897 vizualizari

COMENTARII (11)

portiadelumina 1

15.08.2013, 05:45

În zilele cu dezlegări la peşte, dar şi-n alte zile din an (când nu e post) peştele e un fel de bază la noi. Recunosc, prefer macroul, dar asta numai pentru că la noi rareori găseşti cod bun, asta pentru că-i congelat de cel puţin 10 ani. .)
Bravo, Alexandra!

Valclaudia 1

15.08.2013, 07:19

arata tare bine farfuria prezentata, felicitari!

Bunica 1

15.08.2013, 07:25

Ce bine arata !

Alexandra Burz 1

15.08.2013, 08:05

delicios

Corinuta 1

15.08.2013, 09:50

Grozav de bine arata si cred ca-i si foarte bun!

xana 1

15.08.2013, 11:55

Va multumesc. Da, din pacate acasa nu se gaseste cod de calitate, de asta nu-l putem aprecia la adevarata valoare. In Portugalia se gaseste mai mult uscat si sarat, astfel isi pastreaza mai mult prospetimea, e si tara unde se consuma cel mai mult cod.

kukibella 1

15.08.2013, 12:33

Rocsi 1

15.08.2013, 12:33

Arata bine

xana 1

16.08.2013, 02:01

Multumesc!

MotanLaOale 1

20.08.2013, 11:01

xana 1

20.08.2013, 12:25

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou la cuptor