Cod cu malai

de Rocsi in Peste, 14 Dec 2010 | 5550 vizualizari

COMENTARII (24)

La Ancuta 1

14.12.2010, 20:58

imi place pestele prajit in malai

lia maria 1

14.12.2010, 21:04

as manca si eu

Bucataras Medi 1

14.12.2010, 21:16

am sosit si eu la o portie, doar stii ca imi place pestele.....................da, duminica a fost dezlegare la peste......................

Irina 1

14.12.2010, 22:21

Ca la mama acasa, bun de tot!

RuxyRux 1

14.12.2010, 22:24

Cat de BUNNNNN!!!!

nadina73 1

14.12.2010, 22:39

bun de tot

MotanLaOale 1

15.12.2010, 08:35

bun pestele

giuliana 1

15.12.2010, 08:55

rocsi sper ca te ai gandit si la mine cand ai mancat 5 fur

divainbucatarie 1

15.12.2010, 09:53

Rocsi 1

15.12.2010, 10:19

va multumesc fetelor..dar va astept acest week-end la mine ca sa dau ultima tura de peste ..asa ca va poftesc pe toate

ionix 1

15.12.2010, 10:34

îmi place

Ligia Bxl 1

15.12.2010, 14:09

myam myam ce bine arataaaaa

Rocsi 1

15.12.2010, 14:42

ionix,ligia

tanyapatap 1

15.12.2010, 17:34

Rocsi 1

15.12.2010, 19:24

tanya

kamy 1

15.12.2010, 19:49

daca are oase mari ....vreau si eu ca bun e in malai si mujdei? 5f

Rocsi 1

15.12.2010, 20:43

kamy

rivka 1

16.12.2010, 12:55

iiiiiiiiiiiiiii ce bine arata

Dana_Retetegg 1

16.12.2010, 18:38

Rocsi 1

16.12.2010, 18:47

rivka,retegg va multumesc

MIUTA 1

17.12.2010, 23:48

mor de pofta

Rocsi 1

18.12.2010, 18:59

maine miuta te invit la un peste

elena1988 1

11.02.2011, 16:01

adry88 1

21.05.2011, 15:58

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tigaie cu lapti de crap si oua