Compot de cirese

de Julie in Conserve, 10 Iun 2010 | 33066 vizualizari

COMENTARII (18)

ana 1

10.06.2010, 09:55

Ce harnicuta ai fost !

Dana Cristea - pusikmea 1

10.06.2010, 13:29

Ina 1

10.06.2010, 15:23

Miha 1

10.06.2010, 16:07

Ufff...am luat azi cirese si aveau...chiriasi. Am pus in aplicare trucul cu apa rece, dar n-au iesit, in mama lor de oratanii. Imi plac tare mult ciresele,, dar daca le stiu cu viermi nu le pot manca.

gaby_duceag 1

10.06.2010, 16:10

Miha....sorry, e de la GabriELA .bai da' bine ar merge acu... Miha..fataaa, faceai si felul 2 , nik nu stii

gaby_duceag 1

10.06.2010, 16:23

baii.se vede ca am dormit si eu odata la pranz, am gresit comentariul )).il cautam acu' la desertul "Ela" si nu stiam de ce nu-i )))

Laly 1

10.06.2010, 16:48

Julie ai 5 furculite si de la mine aici,si multe stelute in partea cealanta.Usor de preparat.La fel fac si eu compotul.Este grozav

epurasha2bb 1

10.06.2010, 19:26

gaby te-am prins!

Julie 1

10.06.2010, 20:58

Multumesc mult si de furculite si de stelute!

Julie 1

10.06.2010, 21:01

Miha, ciresele cu chiriasi sunt cele mai bune asa stim ca sunt romanesti!

La compot se pun ciresele mai putin coapte si acelea nu prea au ...chiriasii nesuferiti

Bucataras Medi 1

10.06.2010, 21:10

frumos..........5 furcu.............

Rocsi 1

10.06.2010, 22:46

foarte bun..eu mai am de anul trecut

ela 1

11.06.2010, 00:53

nici mie nu imi plac chiriasii

Julie 1

11.06.2010, 09:34

Bine ai venit Ela!

ela 1

11.06.2010, 09:47

nadina73 1

15.06.2010, 18:33

si eu am facut ,dar nu am postat retetabuna ideie5 furcu

diaconta 1

26.06.2011, 19:34

interesanta treaba cu cuptorul,noi nu le-am facut pe foc intr-un vas cu apa

Bya Ralu 1

08.07.2012, 21:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Compot de gutui