Conopida la cuptor

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2010 | 17516 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

16.09.2010, 10:09

Super vorba de duh a lui Mark Twain!

rivka 1

16.09.2010, 11:34

imi place ffff mult! si poza e super reusita.

Corinuta 1

16.09.2010, 11:49

Saru'mana! MihaRivka

Sylvia 1

16.09.2010, 12:31

wow ce bine arata !!!!!100 de furculite

mimmi 1

16.09.2010, 14:21

e foarte buna,am facut si eu.

ana 1

16.09.2010, 14:52

Imi place reteta!

nadina73 1

16.09.2010, 18:18

super

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 20:22

Conopida este o varza cu studii superioare" Mark Twain .....ce-mi place.Si-mi place cum rumenesti tu preparatele...............

Bunica 1

16.09.2010, 21:51

Am facut si eu ....eh, demult cand nu se nascuse bucatarasul , si mi-a placut.

Julie 1

17.09.2010, 08:39

Ce frumoasa si rumena e!

Corinuta 1

17.09.2010, 13:45

Multumesc Sylvia!

Corinuta 1

17.09.2010, 13:45

MimmiAna

Corinuta 1

17.09.2010, 13:46

Nadina, mai am o portie, vii?

Corinuta 1

17.09.2010, 13:46

Medimultumesc!

Corinuta 1

17.09.2010, 13:47

BunicaJulie, imi place sa le las putin mai mult decat scrie in reteta

babi5 1

14.06.2013, 12:54

Corinuta 1

14.06.2013, 15:20

multumesc!

adry88 1

14.06.2013, 16:06

ce buna este!

Bya Ralu 1

14.06.2013, 18:24

buna conopida

Corinuta 1

15.06.2013, 09:32

Multumesc fetelor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise