Conopida pane

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2009 | 28190 vizualizari

COMENTARII (14)

rivka 1

11.11.2009, 17:50

e foarte buna conopida pane, eu o fac altcumva...poate incerci si asa.

nu o fierb deloc!!! o rup buchetele,le spal cu apa, le pun intr-o punga de plastic cu faina si scutur punga bine sa se aseze faina pe buchetele ca la snitel, apoi le scot si le dau prin ou batut cu furculita ca la snitel cu ceva condimente prin el sare, piper, paprika, si apoi prin pesmet fin(daca pesmetul e condimentat cum se gaseste mai nou nu mai condimentez oul) si apoi le prajesc in ulei de floarea soarelui, sa se aiba grija ca pesmetul se mai face si dupa scoaterea din ulei deci sa se scoata la timp din ulei conopida.
e fff buna mai ales cu sos de usturoi mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

luminita20_2006 1

11.11.2009, 17:56

mmmmmmmm

Swanheart 1

11.11.2009, 18:11

Rivka, mersi pentru pont! Nu stiam ca se face bine si nefiarta. Ma gandeam ca va ramane prea tare. Sincer, din toata operatiunea, cel mai urat mi-e sa fierb conopida.

Michelle 1

11.11.2009, 20:25

Oana 1

11.11.2009, 20:31

Si eu tot cu conopida fiarta fac, dar f. putin fiarta. O sa incerc si cu ea cruda

ramo_cata 1

11.11.2009, 23:15

nu am facut niciodata ,am sa incerc si eu ...

liana_geicu 1

15.11.2009, 21:15

nici eu nu am facut niciodata, sunt curiosa cum este la gust...

Swanheart 1

15.11.2009, 22:29

Am facut si fara sa fierb conopida. Groaznica! Rivka, la tine se inmoaie conopida, sau ramane tare, ca la mine? Eu am avut senzatia ca mananc o conopida cruda, invelita in ou. Poate nu am facut eu ceva bine. Fara indoiala, de acum inainte voi face doar conopida fiarta in prealabil...

Bucataras 1

15.11.2009, 22:36

Mie imi place conopida cruda. O maninc cu brinza, rosii... e f gustoasa

Swanheart 1

17.11.2009, 13:41

Imi place si mie conopida, in orice fel. Dar cand ma gandesc la conopida pane, ma astept sa fie moale conopida , nu cruda si imbracata in ou. Rivka, tu o pui la prajit la foc mic si o tii mai mult? Sau o rupi in buchetele foarte mici? Mie chiar nu mi-a iesit, si as prefera sa nu o mai fierb nici eu, insa nu stiu cum sa o fac, sa iasa cum trebuie...

ala_oancea 1

23.11.2009, 14:57

Si mie imi place conopida, si pane, si salata cu maioneza, si in ciorbita. Cruda inca n-am incercat ...

andreea_angelo 1

16.11.2012, 19:18

mia lasat gura apa......trebuie sa fac si eu cat de curand,mancarurile simple sunt cele mai bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca aperitiv vegetarian