Conopida pane, invelita in cascaval

de RODIMUR in Mancaruri de legume, 14 Sep 2017 | 5803 vizualizari

COMENTARII (15)

Merisor 1

14.09.2017, 19:32

Yummy! Așa pane îmi place și mie.

Constelatialeu 1

14.09.2017, 19:41

Conopidoasele doar cu gogosar pe post de muratura servesc...

RODIMUR 1

14.09.2017, 19:55

Cu cașcaval, e foarte bună conopida pane...Merci, Merișor!

RODIMUR 1

14.09.2017, 19:57

Clementina, ești tare mofturoasă. .. Știi că te îndrăgim cu toții și faci fițe, așa-i?

RODIMUR 1

14.09.2017, 20:00

Lasă, Clementina, că-ți mai servesc imediat niște conopidă, să-ți ajungă... Și soțul a zis că de-acum va mânca numai conopidă, o săptămână...

Constelatialeu 1

14.09.2017, 20:09

Nu-s mofturoasa, mananc doar ce-mi place....

RODIMUR 1

14.09.2017, 20:24

Am înțeles! La fel fac și eu... (doar suntem leoaice, amândouă, nu?)

MotanLaOale 1

14.09.2017, 22:47

fara conopida

oanapl 1

14.09.2017, 22:51

/eu nu refuz așa o bunătate!

RODIMUR 1

14.09.2017, 22:56

Da, e bună cu cașcaval... Dar oare ce nu-i bun, dacă e cu cașcaval...?!

dantes 1

15.09.2017, 08:11

Buna!

kytz 1

15.09.2017, 09:35

Pffff....bună tare în așa combinație!

Rahela Velicu 1

15.09.2017, 17:04

Nu am mancat niciodata, dar cred ca este gustoasa!!

mirela0911 1

15.09.2017, 20:26

Foarte buna!

Cofetarul Vesel 1

17.09.2017, 09:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor cu sos Bechamel