Cookies cu cereale si miere

de ala_oancea in Dulciuri, 1 Iun 2009 | 7019 vizualizari

 

O reteta improvizata ....

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 6 linguri miere
  • 50 gr nuci taiate marunt
  • 100 gr cereale musli
  • 100 gr faina
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ou
  • scortisoara
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cookies cu cereale si miere:

Se topeste untul cu mierea, dupa care se amesteca toate ingredientele. Cu o lingura se pune din aluat in tava, pe hartie de copt. Se coc aproximativ 20-25 de minute. O reteta improvizata, ca m-am trezit doar cu 100 gr de faina in casa. Dar au iesit foarte bune cookiurile :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cookies cu cereale si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ala_oancea 1

01.06.2009, 15:15

Mersi Sabina ! Tare bune au iesit

cristinne 1

07.03.2010, 14:59

cum se topeste untul cu mierea?
adica topesc untul separat dupa care il amestesc cu mierea care deja e lichida si rece..?
sau topesc untul impreuna cu mierea vascoasa in aceeasi cratita pe foc mic?

alinutzika 1

01.10.2011, 18:06

grozave

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Coliva de grau