Cornete din lipii

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2011 | 7989 vizualizari

COMENTARII (27)

Mihaela11_jo 1

23.02.2011, 00:22

Foarte gustoase
In tarile arabe se ung lipiile cu ulei de masline si se presara cu za'atar: oregano uscat, lamaie si seminte de susan prajite( se numeste si mancarea arabului sarac)
Facand exceptie de pretul uleiului de masline o putem numii mancarea romanului sarac????

MotanLaOale 1

23.02.2011, 08:37

cred ca nu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Lipii umplute