Cornete din lipii

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2011 | 5227 vizualizari

 

Am vazut la Lia transformate intr-un desert delicios si m-am gandit ca ar fi foarte bune pentru aperitive umplute cu branza, peste, icre, salate de orice fel, si altele.

 

INGREDIENTE

  • lipii libaneze
  • ulei de masline
  • boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete din lipii:

Lipiile se taie in patru si din fiecare sfert se face un cornet care se prinde in scobitori (eu am niste ace din inox speciale pentru prins diverse preparate).


Se ung cu ulei amestecat cu boia pe interior si exterior.


Se pun doua scobitori in cruce pentru a le tine desfacute si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt (eu nu am fripteuza).


Se introduce in cuptorul preancalzit la 200 grade C pentru 5 minute pana se rumenesc frumos.


Cand sunt rumenite se scot si se lasa la racit. Se scot scobitorile si sunt gata de umplut.


Fiind prima imcercare nu au iesit foarte rotunde si frumoase.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete din lipii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

17.02.2011, 08:01

Mihaela11_jo 1

23.02.2011, 00:22

Foarte gustoase
In tarile arabe se ung lipiile cu ulei de masline si se presara cu za'atar: oregano uscat, lamaie si seminte de susan prajite( se numeste si mancarea arabului sarac)
Facand exceptie de pretul uleiului de masline o putem numii mancarea romanului sarac????

MotanLaOale 1

23.02.2011, 08:37

cred ca nu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza sarata