Oua cu marar

de Adinuta san in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2010 | 3142 vizualizari

 

Deja stiti ca dragul meu sot gateste. Si doar fiecare sot stie sa prajesca oua. Reteta aceasta nu si-o poate adjudeca,nu a descoperit-o el,provine din nordul Iranului,dar el mi-a aratat-o. Din partea mea,poate sa le si fiarba in marar,numai sa le faca el!
Oh,e foarte mandru de reteta asta si de cate ori intram pe bucataras ma intreba ce a mai scris lumea la reteta lui de mici cu oua!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1-3 linguri de marar uscat
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu marar:

Prajeste ouale ochi sau amesteca-le. Presara marar dupa cum iti place. Adauga sare si piper.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

retetepersane 1

29.11.2010, 15:59

Cat ma bucur ca m-ai lamurit ce e planta uscata care se pune pe oua.
Sotului meu ii placeau foarte mult, pana am spart din greseala borcanul cu iarba fermecata adusa din Iran, care nici el nu stia ce este...

Dana Cristea - pusikmea 1

29.11.2010, 16:03

asta e si reteta preferata a sotului meu

Adinuta san 1

29.11.2010, 20:16

retetepersane,el mi-a adus marar uscat din Iran,crezand ca aici nu se gaseste!
pusikmea,ma bucur ca si alti soti mananca precum al meu.si nu e asa ciudat cum am crezut ca e

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton