Oua cu marar

de -Miti- in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2010 | 2631 vizualizari

 

Deja stiti ca dragul meu sot gateste. Si doar fiecare sot stie sa prajesca oua. Reteta aceasta nu si-o poate adjudeca,nu a descoperit-o el,provine din nordul Iranului,dar el mi-a aratat-o. Din partea mea,poate sa le si fiarba in marar,numai sa le faca el!
Oh,e foarte mandru de reteta asta si de cate ori intram pe bucataras ma intreba ce a mai scris lumea la reteta lui de mici cu oua!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1-3 linguri de marar uscat
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu marar:

Prajeste ouale ochi sau amesteca-le. Presara marar dupa cum iti place. Adauga sare si piper.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

retetepersane 1

29.11.2010, 15:59

Cat ma bucur ca m-ai lamurit ce e planta uscata care se pune pe oua.
Sotului meu ii placeau foarte mult, pana am spart din greseala borcanul cu iarba fermecata adusa din Iran, care nici el nu stia ce este...

Dana Cristea - pusikmea 1

29.11.2010, 16:03

asta e si reteta preferata a sotului meu

-Miti- 1

29.11.2010, 20:16

retetepersane,el mi-a adus marar uscat din Iran,crezand ca aici nu se gaseste!
pusikmea,ma bucur ca si alti soti mananca precum al meu.si nu e asa ciudat cum am crezut ca e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pipérade basquaise