Cascaval de casa

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2011 | 38354 vizualizari

 

Pune-ti pe masa ceva facut de dumneavoastra,nu mai cumparati.

 

INGREDIENTE

  • 1kg branza de vaci proaspata
  • 2oua
  • 1l lapte
  • 1pachet de unt
  • 1varf de lingurita de bicarbonat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval de casa:

In laptele care fierbe,rastorn branza si las 5-6min amestecand mereu,o pun intr-un tifon si las sa se scurga 10min;

pregatesc un vas rotund uns cu unt;

intr-un alt vas,pun untul sa se topeasca,adaug branza,ouale batute,bicarbonatul si sare;

cu o lingura de lemn,amestec energic,pana ce branza a capatat aspectul unui aluat oparit,il rastorn in vasul uns cu unt,nivelez suprafata si dau la frigider pana a doua zi.

TIPS-URI

1

dupa preferinte se pot amesteca

2

busuioc sau diferite seminte

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

sandyna 1

02.07.2014, 17:37

a incercat-o cineva?

Sotto 1

03.07.2014, 11:20

Doresc sa incerc aceasta minunata reteta, dar as vrea sa stiu daca laptele este cel pe care il gasim in magazin care nu necesita fierbere sau lapte proaspat , daca vasul in care am topit untul si am adaugat branzica ramane pe foc unde amentecam energic si daca branzica proaspata este din aceea uscatica sau mai umeda( eu a gasit branza proaspata si " uscata " asa ca niste bulgarasi dar si mai umeda cu aspect de branza cu smantana .Multumesc .

ralu_ca 1

09.02.2015, 20:30

Super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta la tigaie cu aluat de cartofi si umplutura delicioasa, de nu-ti mai doresti altceva la masa