Placinta cu carnat

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2014 | 634 vizualizari

 

A facut o prietena o placinta de acest gen si am spus sa fac si eu dar cu alte ingrediente!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • un ou
  • 15 gr drojdie
  • o lg sare
  • un varf lg zahar
  • piper
  • o bucata carnat picant
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carnat:

Aluatul : Intr-un vas adaugam faina , sarea, zaharul , drojdia dizolvata in apa calda si oul ;


Amestecam bine cu o lg de lemn ;


Adaugam apa cat cuprinde ;


Lasam la odihnit intr-un castron acoperit cu un prosop aprox 30 de minute .


Cand a odihnit rupem o bucata din aluat , o punem pe masa de lucru unsa cu faina , intindem cu sucitorul foaie subtire , adaugam bucatile de carnat ( dam matul jos de pe carnat , taiem bucati mici , si dam la cuptorul cu microunde cca 3 minute , scurgem de uleiul ramas ) , acoperim foaia , strangem bine sa nu iasa din aluat umplutura ;


Dam o tigaie cu ulei pe foc , cand uleiul este incins adaugam placinta , lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti , lasam putin sa se raceasca , taiem felii si servim!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Pushaa 1

09.04.2014, 15:06

MotanLaOale 1

10.04.2014, 10:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Placinte ardelenesti cu cartofi si varza murata