Ciulama de pleurotus cu bureti de roua

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2016 | 2555 vizualizari

 

Delicioasa :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3-4 catei de usturoi
  • 250 g ciuperci pleurotus
  • 250 g bureti de roua
  • 400 ml lapte gras
  • 2 linguri faina de tapioca
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • paine prajita pentru servire
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pleurotus cu bureti de roua:

Curatam ciupercile si le spalam.


Pleurotusul se taie fasii, buretii de roua ii lasam intregi.


Curatam ceapa si usturoiul, apoi le spalam si le tocam marunt.


Le punem la sotat in ulei de masline.


Adaugam ciupercile si buretii, asezonam dupa gust cu sare si piper si lasam sa se gatesca la foc mic pana scade apa lasata de ciuperci.


Punem 300ml si lasam sa fiarba cca 10 minute.


Faina de tapoica se desface in 100 ml lapte, apoi se adauga peste ciuperci.


Amestecam sa nu se formeze cocoloase si sa nu se prinda de cratita, fierbem ciulamaua la foc domol 10-15 minute.


Presaram verdeata proaspata, oprim focul.


Portionam si servim cu paine prajita.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pleurotus cu bureti de roua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

15.05.2016, 11:49

mirela0911 1

15.05.2016, 17:38

Asta as manca-o cu mamaliga!

Gheorghita_T 1

18.02.2018, 15:32

Arata grozav de apetisant!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu legume si sos de rosii

de oanapl 6

ieri la 22:35

Bezele

ieri la 22:25

Turte cu faina neagra

de Lau 9

ieri la 21:56

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun"