Ciulama de pleurotus cu bureti de roua

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2016 | 1105 vizualizari

 

Delicioasa :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3-4 catei de usturoi
  • 250 g ciuperci pleurotus
  • 250 g bureti de roua
  • 400 ml lapte gras
  • 2 linguri faina de tapioca
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • paine prajita pentru servire
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pleurotus cu bureti de roua:

Curatam ciupercile si le spalam.


Pleurotusul se taie fasii, buretii de roua ii lasam intregi.


Curatam ceapa si usturoiul, apoi le spalam si le tocam marunt.


Le punem la sotat in ulei de masline.


Adaugam ciupercile si buretii, asezonam dupa gust cu sare si piper si lasam sa se gatesca la foc mic pana scade apa lasata de ciuperci.


Punem 300ml si lasam sa fiarba cca 10 minute.


Faina de tapoica se desface in 100 ml lapte, apoi se adauga peste ciuperci.


Amestecam sa nu se formeze cocoloase si sa nu se prinda de cratita, fierbem ciulamaua la foc domol 10-15 minute.


Presaram verdeata proaspata, oprim focul.


Portionam si servim cu paine prajita.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pleurotus cu bureti de roua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Anett 1

15.05.2016, 08:49

Rocsi 1

15.05.2016, 11:49

mirela0911 1

15.05.2016, 17:38

Asta as manca-o cu mamaliga!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu branza