Cornuri matinale

de mamaieelena in Dulciuri, 13 Oct 2012 | 4848 vizualizari

COMENTARII (50)

Mitinita 1

13.10.2012, 20:27

noi tocmai facem saratele...dai la schimb

kukibella 1

13.10.2012, 20:27

Rocsi 1

13.10.2012, 20:32

Ce mult imi plac.Iau si eu macar unu

Cris2711 1

13.10.2012, 20:35

vai ce pofta imi este

mamaieelena 1

13.10.2012, 20:45

sigur ,imi convine fac schimbul

mamaieelena 1

13.10.2012, 20:46

kukibella multumesc

mamaieelena 1

13.10.2012, 20:46

rocsi te rog si doua sau trei ca am destule

mamaieelena 1

13.10.2012, 20:47

cris serveste ca am destule

Cris2711 1

13.10.2012, 20:48

Elena asa vreo doua pentru micul dejun

Alexandra Elena 1

13.10.2012, 20:48

ar merge si acum inainte de culcare

jolygina 1

13.10.2012, 20:49

foarte buni

Alinutza80 1

13.10.2012, 21:02

o bunatate

Lau 1

13.10.2012, 21:09

delicioase

laura_n 1

13.10.2012, 21:21

bune, am facut si eu dimineata

mamaieelena 1

13.10.2012, 21:30

chiar si trei cu placere cris iti ofer

mamaieelena 1

13.10.2012, 21:30

alexa_elena multumesc

mamaieelena 1

13.10.2012, 21:31

multumesc gina

mamaieelena 1

13.10.2012, 21:31

Alinutza multumesc

mamaieelena 1

13.10.2012, 21:32

sufletista multumesc

mamaieelena 1

13.10.2012, 21:32

laura multumesc

MIUTA 1

13.10.2012, 21:37

Cred ca sunt delicioase

olivee 1

13.10.2012, 21:40

super

Angelina_Elena 1

13.10.2012, 21:48

delicioase!

lilik 1

13.10.2012, 21:52

delicioase

Denissa 1

13.10.2012, 22:00

super bune

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert cornuri pariziene umplute cu crema patisera