Cosulete cu ciuperci

de Miha in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2010 | 4210 vizualizari

COMENTARII (23)

eclerash 1

20.05.2010, 00:37

foarte interesant...si arata extraordinar!

ela 1

20.05.2010, 00:46

Dana Cristea - pusikmea 1

20.05.2010, 06:26

interesante miha, dar se mananca si coaja de portocala, nu e amara? arata demential, la inceput am zis ca sunt mini tarte dar abia cand am citit ingredientele m-am trezit la realitate

lia maria 1

20.05.2010, 09:25

Arata grozav dar nu-i asa ca mananci numai umplutura ?

Miha 1

20.05.2010, 09:50

Dana, coaja nu se mananca, doar umplutura, care de la portocala capata o aroma deosebita.

Sylvia 1

20.05.2010, 10:05

5 furculite de la mine Miha, arata bestial le si salvez la favorite

Adinacarla 1

20.05.2010, 10:08

interesant...tentant....sigur voi incerca si eu...

Julie 1

20.05.2010, 10:20

5 furcu! favorite! si felicitari pentru ideea cu combinatia!

epurasha2bb 1

20.05.2010, 10:21

ce interesanta idee! bravo miha!cred ca merge bine si cu lamaie daca nu am portocala, nu?

Miha 1

20.05.2010, 10:24

Multumesc Silvia. Multumesc Adina.

Miha 1

20.05.2010, 10:26

Flori, ideea am preluat-o de la Hadean. Eu doar am adaptat in functie de ce am avut in frigider. Multumesc.

Miha 1

20.05.2010, 10:28

Mariana, merge si cu grapefruit, daca nu ai lamaie sau portocala E o "reteta" cu care te poti juca si jongla in functie de gusturi si preferinte.

lia maria 1

20.05.2010, 10:49

o ideie minunata

silvi0ara 1

20.05.2010, 10:52

Ce frumos arata.

Miha 1

20.05.2010, 11:05

Multumesc Silvia. Multumesc Lia.

Rocsi 1

20.05.2010, 11:13

foarte frumoase

ana 1

20.05.2010, 11:19

Cred ca's grozave!

nadina73 1

20.05.2010, 12:23

super cu ciuperci ,arata grozav 5 furcu

ANCA 1

20.05.2010, 18:15

f tare ideea! ca de obicei, Miha rulzzz!!

Miha 1

20.05.2010, 21:37

Bunica 1

20.05.2010, 21:44

super idee! La inceput am avut impresia ca sunt tarte

mena29 1

24.05.2010, 17:28

Bravo Miha

vanilla 1

29.06.2010, 13:45

ce bine se potrivesc astea la masa de revelion!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute pane