Cotlet tiganesc

de ianculubita in Porc, 4 Mar 2013 | 1965 vizualizari

 

Auzisem ca rromii cand gatesc,pun in vase tot ce le cade in mana si tot ce gasesc dar nu mi-a venit sa cred ca este atat de buna,de aceea am facut si eu

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc
  • 200 g ciuperci
  • 100 g sunca
  • 1ceapa
  • 1pahar vin rosu
  • 1borcan rosii in bulion(puse de mine din toamna)
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • boia iute
  • cimbru
  • 1 frunza de dafin
  • 3 catei de usturoi mari
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet tiganesc:

Cotletele usor batute,condimentate cu sare si piper,le trecem prin faina apoi le prajim si le scoatem pe farfurie;

in uleiul ramas calim sunca taiata suvite,o scoatem,adaugam ciupercile feliate iar dupa ce a scazut apa din ele le scoatem si pe ele;

in tigaie daca nu mai avem ulei mai punem 2 linguri si calim ceapa tocata marunt,adaugam vinul si lasam sa fiarba 1-2 min pana se evapora alcoolul apoi adaugam rosiile pasate si lasam sa fiarba incet;

dupa ce a scazut,adaugam cimbru,boia,dafin,carnea,2 cani cu apa,sare si lasam pe foc acoperit 40 min;

a venit randul ciupercilor sa le adauga,apoi sunca si usturoiul pisat;

mai lasam 5min. apoi servim cu piure de cartofi.

Sa aveti pofta!chiar este buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet tiganesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

04.03.2013, 19:39

Mmmm ce bunatate!

Zamfira 1

04.03.2013, 21:07

faina si foarte buna

diana_k 1

05.03.2013, 08:42

mmmm vreau si eu o portie..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!