Tocanita de legume cu carne

de adnia in Porc, 26 Ian 2013 | 1735 vizualizari

 

Am acasa un maaare amator de tocanita de cartofi, dar este cam certat cu celelalte legume, asa ca l-am pacalit si am amestecat cartofii, care-i plac, cu mazarea...pe care n-o iubeste deloc:)

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • - 200 gr, carne taiata cuburi (eu am avut cotlet de porc)
  • -3 cartofi mari
  • -3 linguri de mazare
  • -1 rosie taiata cubulete
  • -3-4 linguri legume deshidratate
  • -sare, piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume cu carne:

Am prajit usor carnea, apoi am asezat-o intr-un vas de lut, am condimentat, am adaugat legumele deshidratate, cartofii taiati cuburi mai mari, rosia (cubulete marunte) si 1 cana cu apa, apoi am dat la cuptor pana s-au fragezit bine toate legumele si carnea.


Am servit fierbinte, cu chifle cu ulei de masline, facute in casa.



Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

26.01.2013, 19:35

O tocanita care imi place mult

elucubratiiculinare 1

26.01.2013, 23:13

yammy

babi5 1

05.09.2013, 17:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de porc