Barcute de dovlecei umpluti

de Constelatialeu in Porc, 18 Oct 2016 | 826 vizualizari

 

Am uitat sa le pun catargul si velele la barcute, dar fac rost de niste vasle si le pot da la ''apa''....:))

 

INGREDIENTE

  • Doi dovlecei mai babani
  • cca 500 g carne tocata
  • cca 30 g orez
  • sare
  • piper
  • 4 cepe
  • 4 rosii
  • 3-4 linguri de pasta de tomate
  • ulei pentru calit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute de dovlecei umpluti:

Mai intai pregatim ingredientele. Spalam dovleceii ii taiem pe lungime si ii scobim, ii asezam intr-un vas de lut , ai mei n-au incaput toti si am folosit 2 vase de lut mai mici. Ceapa (2 bucati) o curatam, spalam si o taiem marunt o punem la calit pana se aureste, apoi adaugam rosiile date prin razatoare si amestecate cu pasta de tomate, presaram sare si piper. Alte 2 cepe le taiem marunt si le amestecam cu carnea tocata,orezul si potrivim de sare si piper. Umplem 'barcutele'' de dovlecei, asezam deasupra feli de rosii si apoi turnam sosul peste, turnam si-un pahar cu apa cat sa acopere dovleceii si bagam la cuptor, la foc mediu cca 2 ore.


Se servesc cu smantana, eu fara, mananc smantana separat.....:)))))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute de dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

19.10.2016, 15:41

bun bun

Rocsi 1

19.10.2016, 20:58

Ksenya 1

21.10.2016, 10:00

frumoase si delicioase barcute

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu scarita afumata