Cozonac fara framantare

de deyutzky in Dulciuri, 10 Iun 2016 | 3990 vizualizari

COMENTARII (18)

Constelatialeu 1

10.06.2016, 23:41

Io-l vreau cald, se poate?

Bya Ralu 1

10.06.2016, 23:47

CE BUN E

deyutzky 1

10.06.2016, 23:52

Cleme, cald pentru tine! Dar iti spun drept ca pe asta il mananci si rece la cat de bun e ))))

deyutzky 1

10.06.2016, 23:52

Bya

Constelatialeu 1

10.06.2016, 23:56

Mie imi place fierbinte, mananc si rece dar mai intai fierbinte...

MotanLaOale 1

10.06.2016, 23:56

bun bun

deyutzky 1

10.06.2016, 23:58

Eu tot la fel il prefer dar pe asta l-am mancat cu pofta si rece...ceea ce la alte retete de cozonac nu se intampla )

deyutzky 1

11.06.2016, 00:15

Motan

mihaelar63 1

11.06.2016, 00:16

Ce bine ar merge cu o cana de lapte

deyutzky 1

11.06.2016, 01:04

Mihaela daaa

simona72 1

11.06.2016, 08:20

Fooaaarte bun!

mirela0911 1

11.06.2016, 11:27

Ce pufos si bun e!

Rocsi 1

11.06.2016, 19:40

Am facut si eu pentru Inaltare si chiar acum mancam o felie. Tare mult imi place!

deyutzky 1

11.06.2016, 20:41

Si mieeeee, Rocs! Pentru mine asta ramane cel mai bun! Mi-a mai ramas si pentru astazi si tare bun a mai fost! E singurul cozonac pe care-l mananc cu pofta si dupa 2 zile )

CameliaR 1

12.06.2016, 11:11

Trebuie sa fac si eu ! Daca il laudati atata, trebuie sa fie bun tare!

- Andreea - 1

12.06.2016, 11:59

Gherca Daniela 1

13.06.2016, 08:37

ce bine arata!

AndrutzaP 1

13.06.2016, 09:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cozonac fara framantare