Cozonac traditional pufos

de ionix in Prajituri, 7 Apr 2010 | 12515 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

08.04.2010, 10:57

Bucataras Medi 1

08.04.2010, 13:49

ce idee nemaipomenita sa faci in aceasta forma...................frumos ti-a iesit.....................

ionix 1

08.04.2010, 15:52

mersic

ionela2682 1

10.04.2010, 14:28

mihalumi 1

23.12.2010, 11:26

As vrea sa-l incerc, pentru ca arata super. Dar, desi spui ca ai folosit unt, nu-l regasesc in ingrediente. Te rog, daca poti sa-mi spui cat unt se foloseste.
Multumesc mult.

ionix 1

24.12.2010, 12:22

Mihalumi....
Îmi cer scuze... sper să nu fie prea târziu răspunsul meu
ok... la 1 kg de făină se adaugă 1 pachet de unt (200 g)... este un cozonac foarte bun la gust...
Spor la treabă! Crăciun fericit!

feliciana_maria_1209 1

30.12.2010, 01:56

buna scuze daca deranjez.....ai scris in reteta ca se amesteca zaharul cu laptele dar nu sta cat zahar sa pui la ingrediente...ai putea sa imi spui te rog?Ms anticipat

ionix 1

30.12.2010, 08:02

Feliciana, îmi cer scuze... văd că eram tare grăbită cînd am scris reţeta asta pt că am cam uitat ingredientele...
în reţeta mea scrie că la 1kg făină pui 250 g zahăr.
mulţumesc pt atenţionare...

feliciana_maria_1209 1

30.12.2010, 08:26

Nu-i pentru ce ...se mai intampla....merci oricum ca ai scris totusi.

mihalumi 1

13.01.2011, 16:19

Multumesc si scuze pentru ca nu am raspuns mai devreme. Nu l-am mai facut de Craciun, dar oricum o sa-l incerc pe acesta sau pe cel original al tau.
Iti doresc un an nou mai bun, daca este posibil!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Treccia Russa sau cel mai pufos cozonac!