Crema de unt cu sirop de zahar fiert, esenta de vanilie sau esenta de cafea

de Ligia Bxl in Dulciuri, 25 Apr 2016 | 10369 vizualizari

COMENTARII (24)

AndrutzaP 1

25.04.2016, 12:02

Bunaaa!!!

Ligia Bxl 1

25.04.2016, 12:04

merci,chiar e buna si o crema foarte fina

Geanina87 1

25.04.2016, 12:09

Ela68 1

25.04.2016, 12:13

siropul de zahar se pune asa fierbinte peste albusurile batute sau nebatute ? multumesc

marcela1979 1

25.04.2016, 12:27

Ligia Bxl 1

25.04.2016, 12:28

Ela scuze,am modificat reteta,era vorba de galbenusuri sau oua intregi se pune in fir subtire compozitia de zahat fiert ptr a nu deveni omleta ,normal noi lucram cu oua intregi aceasta crema,dar se poate si doar cu galbenusuri

Bunica 1

25.04.2016, 12:41

Ela68 1

25.04.2016, 12:44

multumesc, o s-o incerc pentru ornat

Ligia Bxl 1

25.04.2016, 13:26

sper sa-ti iasa

MotanLaOale 1

25.04.2016, 13:30

laura_n 1

25.04.2016, 13:34

Multumim mult, Ligia ca ne impartasesti!

anca_rm 1

25.04.2016, 13:52

Ligia Bxl 1

25.04.2016, 14:05

Multumesc mult dragii mei

Ligia Bxl 1

25.04.2016, 14:06

Laurici cu drag si alte retete pe viitor

simona72 1

25.04.2016, 15:31

Bine de stiut, este o crema care te poate insela foarte usor Eu o fac destul de rar...cremele cu unt nu se numara printre preferate...

Gherca Daniela 1

25.04.2016, 17:37

alilianaa 1

25.04.2016, 20:01

Interesant.

Constelatialeu 1

25.04.2016, 21:09

Rocsi 1

26.04.2016, 10:56

Ligia Bxl 1

26.04.2016, 11:52

Simona este atat de fina ca o mancam,,lingeam,, asa goala dar trebuie mancata cu limita

CameliaR 1

12.05.2016, 12:11

Cat de bine arata!

Bya Ralu 1

12.05.2016, 15:27

am salvat-o

silvi0ara 1

12.05.2016, 21:26

Rahela Velicu 1

03.06.2021, 14:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca "Paula"