Croissante cu unt si cascaval

de rivka in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2010 | 11196 vizualizari

COMENTARII (16)

ionix 1

17.02.2010, 19:53

apetisante

silvi0ara 1

17.02.2010, 20:07

Nu trebuia sa trec pe aici la ora asta.

madi_marin 1

17.02.2010, 20:26

arata foarte bine...... calde cred ca sunt delicioase...

micki 1

17.02.2010, 20:57

super arata!

rivka 1

17.02.2010, 21:23

sunt bune... macar sunt facute de mine cu cascaval adevarat olandez nu cu praf de cascaval sau alte prostii...bineinteles ca mananc o tava intreaga odata, langa o cana de ceai apoi ma simt imediat 3 kg mai grasa ca au calorii enorme de la unt, cascaval dar si foile astea de foietaj, apr 500 kcalorii /100 grame :-s enoooorm ...nah...asta e

Rocsi 1

17.02.2010, 22:00

foarte gustose cred..

Teo 1

17.02.2010, 23:28

parca te indeamna sa incerci!

Bunica 1

18.02.2010, 06:24

Dupa ce ne-ai facut sa le dorim, ne spui cate calorii au. E frumos din partea ta ? Ar fi trebuit sa mai pastrezi cateva si pentru pofticiosii bucatarasi,

rose 1

18.02.2010, 10:25

eu propun sa le devoram dimineata la micul dejun inainte de o zi de munk si am rezolvat si cu partea horror

Bunica 1

18.02.2010, 20:26

Perfect ! Asa vom face, rose. Ce tii in brate? Doua papusi ? Sunt foarte scumpi copiii tai !

ReteteleBunicii ro 1

20.02.2010, 15:58

Le-am facut si noi rivka! Nu-i mare scofala, dar vroiam sa-ti spunem ca sunt demential de bune! Mai ales atunci cand te uiti la un meci si ai si o bere langa

rivka 1

20.02.2010, 17:23

da precis , si mie imi plac tot imi vine sa-mi cumpar de pe strada pana a zis sotul de ce nu-ti faci tu acasa cu cascaval de buna calitate nu cu prafuri cum sunt facute astea, si are dreptate...

nadina73 1

19.09.2010, 01:52

super bue trebuie sa fie deci

elena1988 1

08.02.2011, 14:04

Criss 1

07.02.2013, 09:00

super!

marianascarlat 1

21.06.2013, 21:42

Minunate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu somon