Cum se face aluatul de foietaj

de AlexTeacher in Scoala de gatit Bucataras, 3 Apr 2017 | 9626 vizualizari

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

03.04.2017, 17:04

Bun trebuie sa fie preparat acasa Ma duce cu gandul la un beef wellington Pe deasupra trebuie sa fii si rece in palma cand il prepari nu ca acele doamne care topesc totul cand se vad cu ceva in mana )

dantes 1

03.04.2017, 17:08

Interesant!

Constelatialeu 1

03.04.2017, 17:08

E cam munca de Sisif dar merita.....

Valclaudia 1

03.04.2017, 17:19

MotanLaOale 1

03.04.2017, 17:55

CameliaR 1

03.04.2017, 18:52

Rocsi 1

03.04.2017, 20:08

Tare imi doresc sa fac foietaj in casa, dar niciodata nu ma incumet!

Gherca Daniela 1

03.04.2017, 23:14

-Licurici- 1

04.04.2017, 06:19

kytz 1

04.04.2017, 10:36

Aluatul de foietaj facut in casa este extraordinar de bun dar trebuie mult timp, rabdare, indemanare....bunica facea, imi aduc aminte cum il framanta iarna, cu geamul deschis...deci foarte bun pontul cu tava rece!

simona72 1

04.04.2017, 12:56

Perfect! Chiar am să încerc...

Spiridus 1

21.02.2018, 19:20

Preferatul meu aluat! Rusinica sa imi fie ca nu am stiut sa il fac desi e preferatul meu!😂😍😍😍

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi ca cei prajiti

ieri la 22:02

Ciorba de cartofi

ieri la 19:26

Tochitura de purcel, cu cartofi natur

de RODIMUR 5

ieri la 18:11

Aperitiv oua umplute cu pate de ton

ieri la 09:38

RETETA RECOMANDATA
Cum se face aluatul foietaj pentru placinta