Curry de casă cu orez basmati și curcan

de Cristi Roman in Curcan, 25 Ian 2010 | 7786 vizualizari

COMENTARII (21)

Teo 1

25.01.2010, 08:47

de cand ma gandeam sa ma asez la masa lui PapaBun!de unde sa gasesc eu ''toate buruienile''din reteta ta?eu traiesc la tara si nu am supermarket in zona?asa ca citesc ,privesc si iau aminte.

Adinuta 1

25.01.2010, 11:14

teo, poate la urmatorul concurs Bucataras va baga ca premiu si niste condimente mai deosebite facem presiuni, nu?

Adinuta 1

25.01.2010, 11:17

PapaBun, nu am mai incercat asa ceva, dar pare grozav! O sa ma incumet. Doar poate fara carne, cu legume cumva. Eu sunt fan condimente de acest fel: cum merg in vizita pe undeva, intr-o alta tara, imi fac loc in bagaj pentru oregano, uleiuri si-altele de pus in mancare pe care le aduc de acolo

PapaBun 1

25.01.2010, 13:41

@Teo - Hm.....mi-ai dat o idee legata e condimente . Nu zic ce.
@Adinuta - cum nu, exista nenumarate tipuri de curry, inclusiv vegetarian. Nu mai pune............curcaul la reteta asta si aia e . Glumesc - dar gasesti sigur retete.
Insa, sint convins ca gasesti in Varsovia cel putin un magazin detinut de arabi, sint 100% convins. Cauta pe net si pe forumuri.

PapaBun 1

25.01.2010, 13:53

Mai, care mi-ati dat 1 la vot ?
Deci asa da? Bine atunci.............
Nu vreau 5, dar nici 1.........
Bine.........am inteles mesajul .

ionix 1

25.01.2010, 13:59

dupa o gripa "frumoasa", mancarica asta m-ar unge pe suflet... arata superb pe orezul ala asa frumos si alb... ai 10 furculite de la mine... fara numar fara numar, cum ar zice niste "domni" de pe la noi prin tara

PapaBun 1

25.01.2010, 14:00

Chiar merge pe final de gripa, o sa vezi, fiindca iutimea usoara iti limpezeste nasul si trimite prin piele afara ultimele toxine.

ionix 1

25.01.2010, 14:02

perfect sa stii... spre sfarsitul saptamanii cu siguranta o sa-ncerc si-o sa fac si poze

ANCA 1

25.01.2010, 14:10

arata super, complicat de gasit toate ingredientele, dar n-as refuza o portie!

Oana 1

25.01.2010, 14:54

Mmm, buuunnn! Ancuta, sa stii ca am luat ieri din Carrefour o punga in genul asta, cum are Cristi si erau o gramada de condimente arabesti, amestecate pentru diferite feluri de mancare. Si lapte de cocos este la cutie, la raftul de chinezarii, ginger si lime se gasesc Bun, bun, imi place! Mai ales daca are si carnita

PapaBun 1

25.01.2010, 15:55

Eu totusi cred ca puteti gasi la magazinele arabesti din Bucuresti, intrebati la macelariile arabesti - stiu ca sint unele pe Calea Mosilor, Bucur Obor.
Sigur cred ca se pot gasi si-n Bucuresti astfel de locuri.
Daca nu, gata - facem biznis .
Reteaua La Fourmi mai avea condimente arabesti - nu stiu daca mai e magazinul asta insa.

Miha 1

25.01.2010, 17:36

Praf de turmenic am vazut si la magazinele naturiste.

Brindusa 1

25.01.2010, 19:09

Bun! Cam asa il fac si eu. Chiar am o reteta pe aici pe undeva...
As pune si o reteta de Garam Masala. Dar nu stiu la ce categorie????

Brindusa 1

25.01.2010, 19:11

In loc de coriandru proaspat, se poate pune patrunjel verde

PapaBun 1

25.01.2010, 20:35

Da, fara probleme, coriandru sau patrunjel.

Sylvia 1

25.01.2010, 20:54

Super reteta !!!Imi place foarte mult o sa o si incerc o data!

rivka 1

26.01.2010, 17:42

cred ca e super gustos.

Irina 1

05.02.2010, 22:39

Bun de tot! Am sa-l trimit si eu pe Bucataras sa cumpere condimente, abia astept sa incerc si eu.

gamilici 1

25.02.2010, 16:24

vaaai ce bun trebuie sa fie

mamidesaramaria 1

24.05.2011, 12:39

Meriti toate aprecierile!!Azi mi-am facut timp si am rasfoit ce ai scris tu (cursuri..retete..)..am ramas super impresionata!!!Felicitari!!!
De mancaruri ce sa mai spun...DELICIOASE!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci umplute - reteta de post

pe 18.03 la 17:55

Samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

Reteta de prajitura Ilinca

pe 17.03 la 21:05

Reteta de arpacas cu legume, de post

de Ksenya 5

pe 09.03 la 15:30

TOP
utilizatori

Rocsi

2023 puncte

MotanLaOale

1103 puncte

mihaelar63

696 puncte

dantes

663 puncte

vasimur

405 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de curcan cu pesto