Cus cus cu pui si legume

de Miha in Pui, 10 Noi 2009 | 12482 vizualizari

COMENTARII (6)

ANCA 1

10.11.2009, 13:35

Miha, arata super, dar ai folosit paste marunte sau cuscus?.. nu stiu sa se fiarba cuscusul, se pune apa peste el si se acopera, se umfla singur..apoi se adauga un cubulet de unt..din cate feluri de cuscus am folosit, niciunul nu se fierbea..

Miha 1

10.11.2009, 13:43

Anca, pe punga scrie cus cus. Si le-am preparat dupa cum scria pe ambalaj.

ANCA 1

10.11.2009, 13:50

am mai vazut si eu paste gen cuscus ce-i drept, dar nu era ala adevarat..cine stie..important e sa fie gustos preparatul

ala_oancea 1

10.11.2009, 16:40

Foarte bun Si eu prepar asa cuscus-ul. Il rumenesc mai intai, apoi adaug apa si il las la fiert pana se umfla.

luminita20_2006 1

10.11.2009, 20:45

f buuuun

danygospodina 1

11.11.2009, 05:59

Ce bine....Hai ca fac si eu. Am luat o "bunguta" prin vara si nu prea am stiut ce sa fac.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cous cous in stil indian