Desert chec marmorat

de RODIMUR in Dulciuri, 27 Apr 2017 | 5021 vizualizari

COMENTARII (17)

CameliaR 1

27.04.2017, 21:21

Ce dragut arata!

RODIMUR 1

27.04.2017, 21:33

Mulțumesc, Camelya!

Lau 1

27.04.2017, 22:08

Frumos si delicios

RODIMUR 1

27.04.2017, 22:44

Mulțumesc pentru apreciere, Lau!

Panacris 1

28.04.2017, 09:50

Minunat!

RODIMUR 1

28.04.2017, 11:49

Mulțumesc, CRIS!

Gherca Daniela 1

28.04.2017, 18:13

Bun

RODIMUR 1

28.04.2017, 19:08

Mulțumesc, Daniela! Chiar merge o cafea pe lângă o felie de chec!

MotanLaOale 1

28.04.2017, 22:46

miki_a 1

29.04.2017, 07:03

Foarte bun (mai ales fără adaosuri gen praf de copt sau bicarbonat)! 🌷🍞

RODIMUR 1

29.04.2017, 08:05

Da, nu este nevoie nici de praf de copt, nici de bicarbonat. Am făcut sute de checuri și stiu ce spun. Doar să se respecte rețeta!

Constelatialeu 1

03.05.2017, 07:57

Ce-mi place cum arata....

RODIMUR 1

03.05.2017, 08:07

Mulțumesc, leoaico! (și eu sunt leoaică)!

kytz 1

08.05.2017, 23:38

Arată perfect! Și mai apreciez faptul că deși au apărut atât de multe ustensile performante pentru ușurarea muncii în bucătărie, nu ai renunțat la tel...nici mama mea nu a renunțat...spune că pandispanul are alt gust și altă textură...ca din vremuri demult apuse!

Valclaudia 1

09.05.2017, 05:53

Perfecta sectiune!

RODIMUR 1

09.05.2017, 07:19

Kytz, are dreptate mama ta! Eu simt mai bine cum evoluează compoziția dacă o lucrez manual, cu telul, sau cu lingura! Deși am mixer de mulți ani, nu-l prea folosesc. Și maioneza o fac manual, nu cu mixerul, chiar dacă durează mai mult timp. O singură dată mi s-a tăiat maioneza, când am folosit pe vremuri, un robot rusesc pe care-l aveam. Se înfierbânta elicea care învârtea maioneza și rezultatul a fost... De atunci nu mă mai bazez pe aparatură, ci lucrez manual, pentru că simt mai bine ce se întâmplă cu ingredientele puse... Mulțumesc pentru aprecieri!

RODIMUR 1

09.05.2017, 07:20

Mulțumesc frumos, Valclaudia!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema caramel si ananas (de post) - Reteta nr 500