Ce frumusete! ... si fara doar si poate, o bunatate! Da-da, acestea sunt reteta si fotografia pe care spera sa le gaseasca aici, "cautatoril" de pretutindeni, ai unei retete de Pasca Romaneasca (si nu ptr "gateau au chocolat", "cheese pudding", "Käsekuchen" samd)! Totul este exact asa cum trebuie: si compozitia, si proportia coca/umplutura, si forma (pastrata perfect si dupa coacere), si gradul de rumenire... si ca de obicei: si introducerea + tips-urile... Iar imaginea principala ar putea ilustra perfect termenul de "Pasca Romaneasca" in Wikipedia din toate limbile Pamantului!
O, vă mulțumesc din suflet, Navidad pentru aceste aprecieri care mă onorează! Cât despre gust, este exact așa cum îmi place mie, iar aluatul, moale și pufos, nu incomodează, ci nuanțează gustul dulce-sărat al umpluturii. Nu-mi laud creația, așa cum facem, de obicei, ca să-i convingem pe cei mici să mănânce, ci descriu exact ce simt eu...