Desert Prajitura cu foi fragede si crema de cacao si rom, deliciul unei mese reusite

de Toamna07 in Prajituri, 23 Mai 2013 | 123026 vizualizari

COMENTARII (34)

Diana_992 1

27.05.2013, 17:11

Este absolut delicioasa! Eu astazi am facut-o si mi-a iesit super! Foile mi-au iesit un pic cam groase, dar este de inteles avand in vedere ca este prima prajitura cu foi pe care am facut-o. Multumim mult pentru reteta!

Toamna07 1

30.05.2013, 16:47

Va iubesc,pur si simplu!

Multumesc!

babi5 1

03.06.2013, 20:12

butoiaurora76 1

05.08.2013, 15:24

super prajitura!

Giana 1

07.08.2013, 16:54

E foarte buna

lauratm 1

08.08.2013, 13:11

era prajitura preferata din copilarie ! facea mama si iubeam mirosul foilor coapte ! multzu pentru reteta (mama a ratacit-o printre amintiri...)

cornelya 1

09.08.2013, 07:23

hmmm.....am facut-o aseara si azi am taiat-o...e foarte buna! multumesc de reteta! o zi frumoasa!

luizamihaela94 1

26.12.2014, 14:27

Buna! imi spuneti va rog...daca pot inlocui amoniacul cu bicarbonat sau praf de copt?

Cosminam 1

16.08.2020, 19:30

De ce se numește prăjitură cu crema de cacao si rom dacă nu contine nici macar esență de rom? 🤔

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu cremă ganache